Echipa

University of Economics and Innovation
in Lublin

Poland

ph.d

Monika Baryła-Matejczuk

Substantive project coordinator

Doctor în psihologie, profesor asistent în cadrul Departamentului de Psihoprofilaxie și Suport Psihologic din cadrul Universității de Economie și Inovații. Practica si cercetarea ei se centrează pe psihologie educațională (dezvoltare personală și profesională pentru profesori) și diferențele dintre indivizi (conceptul de Sensibilitate a Procesării Senzorială).

ph.d

Małgorzata Artymiak

Doctor în psihologie, profesor asistent în psihologie, director al Centrului psihologic de Diagnoză și Terapie, psiholog și profesor universitar. Lucrează în domeniul ajutorului individual pentru adulți, precum și pentru profesori și părinți ai copiilor de vârstă școlară și preșcolară.

Magda Janiak

Coordonator echipa proiectelor internaționale

Manager de proiect, masterat în studii europene, diplomă postuniversitară în management financiar și contabilitate în proiecte finanțate din fonduri UE, expert în calitate VCC. Manager de proiect cu certificat PRINCE2 și peste 10 ani de experiență în cooperare internațională.

ph.d

Grzegorz Kata

Psychologist, researcher and lecturer, main areas of scientific and practical interest: prevention of risky behaviors of youth, quantitative methods in psychology, personality and cognitive determinants and correlates of problem behaviors and effectiveness of action

ph.d

Wiesław Poleszak

Assistant Professor of Psychology, psychotherapist. Goverment expert in field of psychoprophylaxis. Co-author of the model for building and evaluating the educational and preventive program of the school prepared for the Ministry of National Education.

Universidad de la Laguna

Spain

ph.d

Moisés Betancort Montesinos

Doctor în psihologie, este profesor asociat la Facultatea de Științele Sănătății, Psihologie și Logopedie, din cadrul Universității La Laguna (Tenerife, Spania). Dr. Moisés Betancort este doctor în Psihologie (specializat în: Psihologie cognitivă, procesarea limbajului și design-uri experimentale psiholingvistice)

ph.d

Horacio A. Barber

Dr. Horacio A. Barber și-a obținut doctoratul la Universitatea din La Laguna în 2002. Între 2003 și 2005 a fost distins cu subvenții care i-au permis să urmeze funcții postdoctorale la Universitatea din California San Diego (UCSD, SUA) și la Universitatea Ebraică. din Ierusalim (HU, Israel), sub supravegherea dr. Marta Kutas și respectiv a dr. Shlomo Bentin. În anul 2006 a lucrat ca cercetător la University College London (UCL, Marea Britanie), în Laboratorul Dr. Gabriella Vigliocco.

Universidad de Alicante

Spain

ph.d

Rosario Ferrer Cascales

Doctor în psihologie. Profesor în domeniul Personalității, Evaluării și Tratamentului Psihologic din cadrul Universității din Alicante. Este directorul Departamentului de Psihologia Sănătății și al grupului de cercetare Psihologie Aplicată în Sănătate și Comportament Uman din cadrul Universității din Alicante. Coordonatorul Grupului de Tehnologie Educațională Inovativă ”Portalul Psihologiei de Bază”.

ph.d

Natalia Albaladejo-Blázquez

Doctor în psihologie. Absolventă a Psihopedagogiei. Masterat în Prevenirea și tratamentul dependenței de droguri. Profesor asociat în domeniul Personalității, Evaluării și Tratamentului Psihologic de la Departamentul de Psihologia Sănătății, Universitatea din Alicante (Spania). Membru al Grupului de Cercetare în Psihologia Aplicată în Sănătate și Comportament Uman de la Universitatea din Alicante.

ph.d

Manuel Lillo-Crespo

El este un profesor asociat și coordonator al Mobilității Internaționale din cadrul Facultății de Științe ale Sănătății, Universitatea din Alicante (Spania). Dr. Lillo-Crespo este doctor în Sănătate și Antropologie Medicală și Asistență, cu un masterat în Științele Asistenței și Cercetare, unul în Antropologie Socială și Culturală, și un altul în Administrarea Afacerilor (nivel executiv) și este licențiat în Științele Asistenței și Asistenți Certificați.

ph.d

María Rubio-Aparicio

Profesor asistent în Departamentul de Psihologia Sănătății al Universității din Alicante (Spania). A absolvit Psihologia cu Magna Cum Laude. Este absolventa unui masterat în Metodologie și Științe Comportamentale și Sănătate și a unuia pentru Profesorii din Învățământul Gimnazial Obligatoriu, Training Vocațional și predarea limbajului. Este doctor în psihologie, primind premiul de Doctor Extraordinar.

ph.d

Manuel Fernández Alcántara

Profesor asistent în Departamentul de Psihologia Sănătății din cadrul Universtății Alicante (Spania). Este doctor în psihologie, titlu obținut la Universitatea din Granada. A absolvit masteratul în Servicii de Sănătate pentru promovarea autonomiei oamenilor și atenția către procesele de la sfârșitul vieții, la Universitatea din Granada.

ph.d

Miriam Sánchez-SanSegundo

Este asistent cercetător la Facultatea de Științe ale Sănătății, Departamentul de Psihologia Sănătății, la Universitatea Alicante (Spania). Este doctor în Științele Sănătății cu specializare în Personalitate, Evaluare și Tratament Psihologic, precum și în Psihologie Judiciară. Este licențiată în psihologie.

ph.d

Nicolás Ruiz-Robledillo

Asistent profesor în Departamentul de Psihologia Sănătății la Universitatea din Alicante (Spania). A absolvit Psihologie cu Magna Cum Laude. Este absolventul programului masteral Descoperiri în Cercetare și Tratament în Psihopatologie și Sănătate. și al programului Psihologia Generală a Sănătății.

ph.d

Maria José Cabañero

Este profesor asociat de Asistență la Universitatea din Alicante (Spania). Este doctor în Asistență: Practică și Educație la Universitatea din Alicante, premiată cu titlul de Doctor Extraordinar. A absolvit masteratul în Științele Asistenței la Universitatea din Alicante. Este membru al grupului de cercetare „Calitatea vieții, starea de bine și sănătate”.

JOUDG “Breshia”

North Macedonia

Marija Vasilevska

Coordonatorul educatorilor, cu o vastă experiență în managementul local și național al proiectelor sprijinite de USAID, UNICEF etc. Din 2012 este formator pentru modelul Mosaic, responsabilă cu formări și workshop-uri pentru: părinți, educatori, îngrijitori, profesori, elevi, inspectori ai statului de la MLSP și consilieri de la BDE.

Ajrije Daci

Studii postuniversitare în domeniul resurselor umane, masterat în Resurse Umane la Universitatea de Management din Skopje. În 1992, a început să lucreze ca îngrijitor la JOUDG ”Breshia” din Debar, apoi ca educator pentru copiii preșcolari pentru un grup mare de copii între 5-6 ani.

Bledi Cami

Coordonatorul programului Erasmus+. Experiență cu proiectele internaționale din categoria Erasmus+. În ceea ce privește educația non-formală și Erasmus+ deține abilități excelente de pregătire și implementare.

Città metropolitana di Roma Capitale​

Italy

Maria Fabiani

Mai mult de 20 de ani de experiență în managementul proiectelor europene. Cercetător independent, predă Metodologia cercetării și Statistică la Universitatea din Roma Tor Vergata. Este licențiată în Asistență și în Logopedie și este coach de cercetare.

Antonella Lizambri

A absolvit masteratul în Sociologie și este responsabilă de educație și formare vocațională la nivel internațional, fiind experimentată în domeniul cercetării.

Cecilia Cardito

A absolvit masteratul în Științe Politice și Sociale și este coordonator al Scuola del Sociale Agora.

Fabiana Ferri

A absolvit masteratul în Educație și Comunicare și în prezent este responsabilă de selecția profesorilor și de comunicare.

Expert Psy Asociatia Psihologilor Specialisti

Romania

PH.D

Armand Veleanovici

Este doctor în psihologie, supervizor și formator în psihologie clinică și consiliere psihologică, psihoterapeut de orientare experiențială, licențiat în științe juridice. A fost preocupat de abuzul și neglijarea copilului încă din perioada studiilor de licență, iar din anul 2006 lucrează în sistemul de protecție a copilului.

PH.D

Gabriela Dumitriu

Este psiholog clinician specialist și psihoterapeut integrativ, doctorand în psihologie. Și-a desfășurat activitatea profesională timp de 8 ani în domeniul protecției drepturilor copilului, unde a realizat activități de evaluare, psihodiagnostic, expertiză și intervenție psihoterapeutică în cazuri de abuz, divorț, plasament, adopții, asistență maternală.

Laura Mat

Psiholog clinician, în formare pentru a deveni psihoterapeut. În prezent studiază Psihologia Sănătății în cadrul programului de masterat. A interacționat atât cu copii tipici, cât și cu copii cu tulburări de neurodezvoltare în timpul programelor de voluntariat din cadrul unui ONG și într-un spital.