Вести

Национално алатка за тестирање и мерење на чувствителност за родители и наставници на деца на возраст од 3-10 години

17.06.2020
Родителите и наставниците од предучилишни и ученици од основни училишта од Полска, Романија, Северна Македонија, Шпанија и Италија се поканети да се приклучат на процесот на тестирање на алатката за мерење на чувствителност на децата развиен како дел од проектот Е-МОТИОН.