Вебинар на „Високо чувствително дете“

На 16.06 експертите од проектот Е-МОТИОН д-р Моника Бариша-Матејџук и доктор Малгораза Артмијак ја водеа првата онлајн средба за многу чувствително дете.

Целта на вебинарот беше да се претстават карактеристиките на својството, важноста од раната идентификација и условите за развој на високо чувствителни деца, како и поканување на наставници и родители на 1-ви тестирање на алатката.

Снимањето на состанокот (на полски јазик) е достапно овде: https://drive.google.com/file/d/1u93uEDlsULXfhacmrhXzGjhTl–NrC5T/view?usp=sharing

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter