За голема чувствителност во TВ3

Во утринската програма на ТВП3 „Помеѓу Вистула и бубачки реки“, учествува д-р Моника Бариша-Матејџузук која ја презентираше истражувањето за висока чувствителност на обработка на сензитивноста и основните претпоставки на меѓународниот проект Е-МОТИОН.

Снимањето е достапно на врската: https://lublin.tvp.pl/48561670/17-czerwca-2020

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter