Вонреден состанок во Рим

Информации за настанот

Рим беше местото на втората средба со новите партнери во проектот. Во нашиот тим, поздравивме експерти од Универзитетот во Аликанте и од градот Рим. Интензивна, еднодневна средба беше можност да се разговараат за задачите за наредните месеци и да се претстави работата на нашите тимови.