Состанок на проектот во Тенерифе

Состанок на проектот во Тенерифе

Состанок на проектот во Тенерифе StyczeńSty 29 2020 - StyczeńSty 30 2020 Europe/WarsawSan Cristóbal de La Laguna, Spain

На 29-30 јануари 2020 година, беше организиран 3-тиот проектен состанок во Тенерифе од страна на Универзитетот во Ла Лагуна. Главната цел на состанокот беше да се сумира напредната работа на национално ниво и да се испланира заедничка работа како дел од промовирање на проектот и развој на алатки и тестирање.

  • Universytet La Laguna
    Organizator Состанок на проектот во Тенерифе
Importuj do Kalendarza Google

Lokalizacja

San Cristóbal de La Laguna, Spain

Jak Dojechać

Nie można znaleźć trasy!

  • Harmonogram
  • Goście
  • Frekwencja
  • Przewidywanie
  • Komentarze

Dane pogodowe nie są obecnie dostępne dla tej lokalizacji

Raport o pogodzie

Dzisiaj stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wiatr stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Wilgotność stec_replace_current_humidity %

Wydaje się stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Przewidywanie

Data

Pogoda

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Następne 24 Godziny

Powered by Forecast.io