Вонреден состанок во Рим

Вонреден состанок во Рим

Вонреден состанок во Рим MarzecMar 18 2019 00:00 Europe/WarsawLargo Manlio Gelsomini 25, Rome, Italy

Рим беше местото на втората средба со новите партнери во проектот. Во нашиот тим, поздравивме експерти од Универзитетот во Аликанте и од градот Рим. Интензивна, еднодневна средба беше можност да се разговараат за задачите за наредните месеци и да се претстави работата на нашите тимови.

  • CITTÀ METROPOLITANA DI ROMA CAPITALE​
    Organizator Вонреден состанок во Рим
Importuj do Kalendarza Google

Lokalizacja

Largo Manlio Gelsomini 25, Rome, Italy

Jak Dojechać

Nie można znaleźć trasy!

  • Harmonogram
  • Goście
  • Frekwencja
  • Przewidywanie
  • Komentarze

Dane pogodowe nie są obecnie dostępne dla tej lokalizacji

Raport o pogodzie

Dzisiaj stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wiatr stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Wilgotność stec_replace_current_humidity %

Wydaje się stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Przewidywanie

Data

Pogoda

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Następne 24 Godziny

Powered by Forecast.io